Ochrana osobních údajů


1.    Vyplněním a odesláním formulářů na těchto stránkách udělujete souhlas společnosti  Whaat, a.s., IČO: 07936125, DIČ:CZ07936125, se sídlem Osadní 869/32, Holešovice, 170 00 Praha 7, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 24245 (dále jen „Whaat.cz“, „prodávající“ nebo „Whaat, a.s.“). (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje: 

  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • e-mail 
  • telefonní číslo

2.    Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem obchodního vztahu a dle zákona o účetnictví. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu, kterou stanovuje zákon. 

3.    Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na adresu info@whaat.cz

4.    Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé: 

  • Dopravci: Česká Pošta, DPD, FOFR
  • Další firmy s vazbou na objednávku: Heuréka, Google, Facebook, Twisto, Cofidis, Seznam.cz.
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

5.    Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.