Ochrana osobních údajů


1.    Vyplněním a odesláním formulářů na těchto stránkách udělujete souhlas společnosti  Whaat, a.s., IČO: 07936125, DIČ:CZ07936125, se sídlem Osadní 869/32, Holešovice, 170 00 Praha 7, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 24245 (dále jen „Whaat.cz“, „prodávající“ nebo „Whaat, a.s.“). (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje: 

  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • e-mail 
  • telefonní číslo

2.    Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem obchodního vztahu a dle zákona o účetnictví. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu, kterou stanovuje zákon. 

3.    Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na adresu info@whaat.cz

4.    Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé: 

  • Dopravci: Česká Pošta, DPD, FOFR
  • Další firmy s vazbou na objednávku: Heuréka, Google, Facebook, Twisto, Cofidis, Seznam.cz.
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

5.    Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.



Cookies

V září 2021 byla schválena novela zákona o elektronických komunikacích, která s platností od 1. ledna 2022 přináší povinnost pro provozovatele webů ukládat cookies pouze s aktivním souhlasem návštěvníků.


Pojďme se nyní pobavit o tom, co to znamená.


zákon - nařízení, které ukládá podnikatelskému subjektu nějaké povinnosti

elektronická komunikace - jakákoli komunikace prostřednictvím počítače, mobilního telefonu nebo jiného zařízení schopného posílat data přes internet (nebo jiné sítě)

cookies - soubory, které jsou ukládány na straně návštěvníka webové stránky a umožňují ukládání dat, která není vhodné ukládat na webovém serveru


Cookies na našem eshopu dělíme na tyto typy:


Funkční a výkonnostní

Jedná se o soubory, které jsou bezprostředně zapotřebí k zajištění základních funkcí webové stránky, případně vylepšují a zefektivňují funkce webových stránek. Funkční soubory cookie umožňují např. funkci nákupního košíku či průběžné ukládání objednávkového formuláře. Část těchto cookies je vzhledem ke své podstatě a účelu povolena i bez souhlasu neboť  jsou nezbytné pro základní fungování eshopu. Cookies, které přidávají dodatečné funkce např. zapamatování si v minulosti vybrané předvolby nebo urychlení požadavku, se tímto tlačítkem vypnou. Tím se vypnou i některé dodatečné funkce. 


Statistické

Pro analýzu návštěvnosti používáme cookies Google Analytics. Cookies Google Analytics nám umožňují generovat statistiky a přehledy návštěvnosti vč. používání různých prvků, které nám pomáhají při tvorbě našich internetových stránek. Google převádí a ukládá Cookies na serverech ve Spojených státech. Vypnutím tohoto nastavení si zvolíte anonymizaci IP adresy. Google anonymizuje (v případě členských států Evropské unie) a rovněž dalších stran Dohody o Evropském hospodářském prostoru posledních osm čísel IP adresy. Pouze ve výjimečných případech je zasílána a ukládána celá IP adresa na servery Google v USA. Google používá tyto informace jako zástupce poskytovatelů webových stránek pro analýzu toho, jak webové stránky používáte. Pro provozovatele internetových stránek/aplikací připravuje zprávy o aktivitě návštěvníků na stránkách a poskytuje jim s tímto související služby, týkající se většiny aktivit návštěvníků na webu. Google nespojuje Vaši IP adresu s jinými osobními údaji, které Google shromažďuje. 


Marketingové

Shromažďují osobní údaje o uživateli z marketingového hlediska. Např. shromažďují informace za účelem přizpůsobení nabízené reklamy zájmům zákazníka, propojení se sociální sítí atd.. 


Personalizace

Momentálně není využíváno.


Bezpečnost

Pro zabezpečení plateb je možné využívat tyto cookies. Vypnutím těchto cookies nebude možné použít tyto druhy plateb: Online bankovní převod, Platba kartou. 



Kliknutím zde můžete změnit nastavení cookies